Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ثبت نام دانشجویان جدید الورود اظهار کرد: بعد از اعلام دانشجویان جدید الورود به دانشگاه مطابق جدول زمان بندی شده از طرف سازمان سنجش ثبت نام‌ها به دو شیوه حضوری و مجازی انجام می‌شود.

او افزود: امسال با توجه به شرایط ویروس کرونا در کشور صفر تا صد ثبت نام دانشجویان جدید الورود از طریق سیستم الکترونیکی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی تصریح کرد: ثبت نام دانشجویان جدید الورود در گذشته به اینصورت بود که در ابتدا داوطلب مورد نظر با ورود به سیستم و بارگذاری اطلاعات فرآیند ثبت نام را انجام می‌داد و سپس به اجبار در یک تاریخ مشخص شده به آموزش دانشکده مورد نظر جهت تحویل اسناد و مدارک مراجعه می‌کرد، اما اکنون تمامی این موارد از طریق سایت ایجاد شده توسط وزارت علوم انجام می‌شود.

او با بیان اینکه دانشگاه خوارزمی به عنوان یک دانشگاه پایلوت طرح ثبت نام مجازی دانشجویان جدید الورود را اجرایی می‌کند، تاکید کرد: هیچ نیازی به حضور دانشجویان جدید الورود در دانشگاه نیست و تمام فرآیند ثبت نام به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود که این عامل به عنوان یک دستاورد موفقیت آمیز کرونایی در سطح کشور شناخته شده است و از طرفی هم باعث جلوگیری از هدر رفتن زمان داوطلبان و نظام آموزشی خواهد شد.

آغاز کلاس‌های دانشجویان جدید الورود از ۱۷ آبان

رئیس دانشگاه خوارزمی درباره تاریخ دقیق شروع کلاس‌های دانشجویان جدید الورود گفت: در حال حاضر دانشگاه‌ها مشغول ثبت نام دانشجویان جدید الورود هستند و از هفته آینده تمامی کلاس‌ها آغاز خواهد شد. از آنجایی که جدول آموزشی این دانشجویان به مدت ۴ الی ۵ هفته عقب مانده است در حال تلاش هستیم تا با کمی طولانی‌تر کردن ترم به منظور برگزاری کلاس‌های جبرانی این ترم برای دانشجویان سال اولی با موفقیت برگزار شود.

او گفت: ثبت نام تمامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۳۹۹ دانشگاه خوارزمی به صورت غیرحضوری از روز شنبه ۱۰ آبان آغاز شده است و تا روز چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ادامه دارد. کلاس‌های آموزشی از روز شنبه ۱۷ آبان ماه شروع خواهد شد.

حبیبی با اشاره به ظرفیت دانشگاه خوارزمی برای پذیرش دانشجویان جدید الورود اظهار کرد: بالغ بر ۳۵۰۰ نفر ظرفیت در کارشناسی ارشد و دکتری در بیش از ۲۶۵ رشته گرایش ۳ مقطع تحصیلی داریم.

او ادامه داد: از آنجایی که هزینه‌های تحصیلی و سیستم آموزشی شاید بالای ۳۵ تا ۴۰ درصدرشد داشته باشد، شهریه دانشجویان حداکثر نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد معمول سالانه افزایش پیدا کرده است، یعنی تغییر زیادی در این زمینه ایجاد نشده است.

رئیس دانشگاه خوارزمی درباره نحوه آشنایی دانشجویان جدید الورود با دانشگاه مطرح کرد: همکاران دانشگاه در معاونت آموزشی برنامه‌هایی را برای حضور دانشجویان جدید الورود در دانشگاه تدارک دیده اند، اما با افزایش و شیوع ویروس کرونا مجبور شده اند تا این طرح را فعلا متوقف کنند و در صورت مساعد‌تر شدن شرایط تصمیم به اجرا شدن یا عدم اجرای آن‌ها بگیرند تا به صورت دانشکده‌ای دانشجویان بتوانند با امکانات آموزشی دانشگاه آشنا بشوند و از این بابت با مشکل جدی مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید

درخانه بمانید و از دانشگاه خوارزمی دیدن کنید/ رشته‌هایی که به صورت مجازی به شما معرفی می‌شود ثبت نام مجازی دانشجویان نو ورود در دانشگاه خوارزمی سرانجام رایگان شدن اینترنت دانشگاه خوارزمی اجرای طرح ۲۰۲۰ در دانشگاه خوارزمی/ خبر خوش برای دانشجویان متأهل دانشگاه خوارزمی ظرفیت آموزش مجازی دانشگاه خوارزمی ۴ برابر می‌شود

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی دانشجویان جدید الورود ثبت نام دانشجویان جدید الورود دانشگاه خوارزمی خواهد شد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۲۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟

بر اساس گزارش موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲، حدود ۵۵ درصد آن ناشی از نقدینگی و ۳۵ درصد آن ناشی از نرخ ارز بوده و دلایل اصلی تورم در اقتصاد ایران را باید در رشد نقدینگی و رشد نرخ ارز جستجو کرد.

به گزارش ایسنا، موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت، در گزارشی تحت عنوان «سهم عوامل کلیدی موثر بر تورم و نهادهای متولی» عوامل اصلی ایجاد تورم و سهم هر یک از آن‌ها و سهم نهادهای مختلف در ایجاد و کنترل تورم را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بررسی روند تاریخی طی دهه‌های اخیر نشان می‌دهد سه عامل اصلی ایجاد تورم در اقتصاد ایران شامل رشد نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی است؛ به‌طوری‌که هر ۱۰ درصد افزایش نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی به ترتیب ۵، ۴ و منفی پنج درصد تورم ایجاد خواهد کرد. بنابراین از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲، حدود ۵۵ درصد آن ناشی از نقدینگی و ۳۵ درصد آن ناشی از نرخ ارز بوده و دلایل اصلی تورم در اقتصاد ایران را باید در رشد نقدینگی و رشد نرخ ارز جستجو کرد.

همچنین تحلیل روند تورم و زیرگروه‌های آن طی دوره ۱۴۰۲-۱۳۹۲ نشان می‌دهد که از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی طی این دوره، گروه «خوراکی‌ها» ۱۰.۹ واحد درصد، «مسکن» ۶.۴ واحد درصد و «حمل و نقل» ۲.۵ واحد درصد از تورم (مجموعاً ۲۰ واحد درصد) را به خود اختصاص داده‌اند. بنابراین سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل، سهم حدود ۷۳.۴ درصدی از تورم کل این دوره را دارند.

بررسی سهم زیرگروه‌های اصلی از تورم کل سال ۱۴۰۲ نیز نشان می‌دهد گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها سهم ۱۳.۹ واحد درصد از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند. در میان اقلام خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها میوه و خشکبار با سهم ۱.۸ واحد درصدی و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن با سهم ۶ واحد درصدی بیشترین سهم را در تورم این گروه داشته اند. در رتبه های بعدی گروه‌های «مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها» و «حمل و نقل» به ترتیب با سهم ۱۲.۹ و ۳.۵ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی قرار دارند. در مجموع سه زیرگروه «خوراکی‌ها»، «مسکن» و «حمل و نقل» در سال ۱۴۰۲ سهم ۲۹.۲ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بنابراین حدود ۷۱.۷ درصد از تورم سال ۱۴۰۲ مربوط به این سه گروه بوده است.

سهم ۳۹ درصدی وزارت جهاد در تورم

در بخش دیگری از این گزارش به سهم وزارتخانه‌های مختلف در تورم پرداخته شده است. در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ بیشترین تورم مرتبط با سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل بوده که عمدتا مرتبط با وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی هستند. بر این اساس طی دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ از تورم ۱۰۰ درصدی به طور متوسط وزارت جهاد کشاورزی سهم ۳۹ درصدی، وزارت راه و شهرسازی سهم ۳۳ درصدی و وزارت صمت سهم ۱۸ درصدی را از تورم کل به خود اختصاص داده‌اند.

از طرف دیگر عوامل موثر بر اقتصاد ایران شامل نقدینگی و نرخ ارز بوده که عمدتاً در حیطه وظایف بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار دارند. این دو متغیر دارای سهم مسلط حدود ۹۰ درصدی از تورم در اقتصاد ایران هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • رشد ۵ درصدی موالید در شهرستان گناباد
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی